at.zorg
home Nieuws at.zorg en Canan; succesvolle match

05-07-2023

Canan: 'Ik kan deze stageplek écht aanraden'

Het zit er bijna op, de stage van Canan Özer bij at.zorg. Canan doet de opleiding management assistent niveau 4 aan het Deltion College en heeft de afgelopen maanden meegedraaid op onze locatie in Zwolle. Hoe dat is gegaan? Nou, heel goed! 

Hannelore Revenberg, teamsecretaresse bij at.zorg Zwolle, heeft Canan begeleid. Ze is vol lof over Canan. “Ze heeft het heel snel opgepakt. Na één keer uitleggen, snapte Canan de meeste dingen al.”

Canan op haar beurt is blij met at.zorg als stageplek. “Ik ben goed opgevangen en goed ingewerkt. De collega’s zijn heel open en sociaal.”  En wat ze vooral erg waardeert, is dat ze volledig meedraait in het team en overal bij betrokken wordt. “Ik heb een geheimhoudingsovereenkomst moeten tekenen en ben met cliëntgegevens bezig. Ik heb echt het gevoel dat ik werkzaam ben bij at.zorg.”

Toegevoegde waarde

Canan is echt van toegevoegde waarde geweest, beaamt haar stagebegeleider Hannelore. Omdat ze alles snel oppakt, heeft ze veel kunnen doen en veel geleerd. Canan heeft haar eindgesprek, met Hannelore en een docent van het Deltion College, inmiddels gehad. Op alle onderdelen heeft ze een g van goed gescoord. Een mooie opsteker voor Canan, die nu ook weet dat ze na het afronden van haar opleiding een baan in de zorg zoekt. Wellicht als medisch secretaresse, want ze heeft onlangs ook de cursus Medische terminologie goed afgesloten.

Canan heeft zoals gezegd veel geleerd, maar Hannelore heeft ook het nodige opgestoken van Canan. “Canan heeft een Office-opleiding gevolgd en heeft me verschillende handigheidjes geleerd. We hebben dus ook van elkaar geleerd.”

Aanrader

Voor Canan zit het er dus bijna op. In september hebben we plaats voor een nieuwe stagiair. Wil jij vanaf september in ons team in Zwolle meedraaien? Doe dan een berichtje naar personeelszaken@at-groep.nl. Canan is in ieder geval duidelijk: “Ik kan deze stageplek écht aanraden!”