at.zorg
home Nieuws Cijfers die ons trots maken!

19-12-2023

𝗖𝗶𝗷𝗳𝗲𝗿𝘀 𝗱𝗶𝗲 𝗼𝗻𝘀 𝘁𝗿𝗼𝘁𝘀 𝗺𝗮𝗸𝗲𝗻!

We hebben ook dit jaar een cliënttevredenheidsonderzoek laten uitvoeren op de vier locaties van at.zorg. Hoe tevreden zijn onze cliënten over de zorg die ze in 2023 bij at.zorg (hebben) ontvangen?

Hoe fijn om terug te krijgen van onderzoeksbureau Triqs dat het met de tevredenheid uitstekend is gesteld. We krijgen een 7,7 als gemiddelde waardering van (de ouders van) onze cliënten jonger dan 18 jaar. Het waarderingscijfer van onze cliënten van 18 jaar en ouder is met een 7,8 nog een fractie hoger. Dat zijn prachtige cijfers, waar we trots op zijn!

Een heel mooi cijfer kregen we op de vraag of de behandelaar de cliënt serieus neemt. Ook scoren we goed op de vraag of de behandelaar dingen op een begrijpelijke manier heeft uitgelegd. Verder vinden cliënten dat ze makkelijk en goed contact kunnen leggen met hun behandelaar.

Feedback

Uiteraard nemen we ook de feedback mee die cliënten geven op de vlakken waarop het nog beter kan. Zo werken we voortdurend aan het verder verbeteren van de zorgverlening aan onze cliënten!