at.zorg
home testimonials Als gezin weer verder

“Toen mijn dochter  op een gegeven moment niet meer naar school durfde en wij maandenlang een strijd hebben gevoerd om haar weer naar school te krijgen, zijn we in aanraking gekomen met at.zorg. Al jarenlang waren er spanningen in het gezin vanwege het gedrag van mijn dochter. Spanningen die wij zelf niet konden doorbreken.”

 “At.zorg is zeer betrokken bij het gezin en omdat zij hun dienstverlening thuis uitvoeren, ontstond er al snel het vertrouwen tussen dochter en de kindertherapeut. De kindertherapeut ondersteunde ook de gesprekken met school/leerplichtambtenaar. Ieder lid van het gezin werd op weg geholpen en geadviseerd op punten waar zij vastliepen. Na twee jaar hebben we na jarenlange strijd de bijl eindelijk kunnen begraven. We zijn nu een een jaar zorgvrij en gelukkig heeft mijn dochter  inzicht in haar eigen gedrag en zelfvertrouwen gekregen waardoor zij zich gelukkig al ruim een jaar staande weet te houden. Ze heeft zich ontwikkeld tot een zeer zelfbewuste en zelfverzekerde persoonlijkheid.”

 “Wij zijn heel blij dat at.zorg op ons pad kwam, want bij andere zorgverleners liepen wij vast door de 'afstandelijkheid' van de zorg en kwamen we nooit tot het kernprobleem van het gezin. Wij zijn heel blij dat we deze stap naar at.zorg hebben gezet en dat wij als gezin samen verder kunnen.”